Uddannelse til healingsterapeut

Uddannelsen henvender sig til alle der har et ønske om at hjælpe andre mennesker, og som samtidig ønsker at arbejde med åndelig terapi. Den kan tillige være et tilbud til alternative behandlere, psykologer og terapeuter, som ønsker at få Lyset integreret i deres behandlinger.


Uddannelsen er bygget op over 4 weekender, med intevaller af ca. 4 uger. Det giver mulighed for at træne de enkelte elementer i terapien mellem kurserne.


Da der på denne uddannelse ikke levnes meget tid til terapi for den enkelte, udover det der trænes undervejs, henvender den sig derfor i særlig grad til mennesker uden det store terapibehov - men som derimod har et ønske om at arbejde med denne unike terapiform.


Terapiformen giver mulighed for meget dybe forvandlingsprocesser - og er derfor et meget fint redskab for opløsning af dybereliggende blokkeringer. Kursisterne vil på hvert kursus få en Reiki indvielse - svarende til Reiki I-II-III - for større åbning til de indre lysverdener.


Alle elementer i healingsterapien gennemgåes og demonstreres i praksis. Endvidere indgår bl.a. energiarbejde - lystjenester - tidligere livs terapier.


Datoer: Følger

Tidspunkt: Lørdage + søndage kl. 9.00 - 17.00

Pris: kr. 5.550,-.  Depositum kr. 1.500,-. Restbeløb kr. 1.350,- i 3 rater. Incl. kaffe/te/kage. Medbring selv let frokost


Kursussted: Maria hus, Slagelse Landevej 141, 4241 Vemmelev